Barnehagestrikk

 

Denne fantastiske lille karen heter Nicolai, og han begynte i  barnehagen nå i august. Nå er det jo godt og varmt, men det blir fort kaldt, og da må jo bestemor sørge for at han er riktig utstyrt. Og med riktig utstyrt mener jeg selvfølgelig at han skal pakkes inn i de mykeste, skjønneste varme plaggene. Strikket med omsorg i hver eneste maske.

Har sett varianter av Rallargenseren mange steder, og synes den er veldig fin. Denne fikk tilbehør av sokker og en stripete bukse. Skal legge inn bilder av hele settet med gutten i, senere. Planen var å strikke tilsvarende i samme farger til både mamman og pappan, men så må jeg visst strikke ny og større genser til lillegutt først. Denne var akkurat passe, og når vinteren kommer vil den være for liten. Det blir nok samme genser, men i tykkere garn. Denne ble strikket i Merino Extra Fine fra Drops og det var mange tilpasninger som måtte gjøres for at den skulle bli riktig.

           

Gleder meg faktisk veldig til å begynne på ny genser til Nicolai. Får bli litt andre farger, men definitivt merinogarn.

Så gjenstår det å se om pinnene er raske nok, og tida strekker til, sånn at hele familien får matchende gensere. Hadde jo vært morsomt å overraske dem til jul.

Oppskriften til Rallargenseren er gratis, og du finner til både barn, dame og herre her.

Barnebarn er virkelig en stor glede. Og med tre barn er mulighetene til stede for at jeg får en hel haug av dem 🙂

Ha en flott tirsdag der ute!

Kjersti

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *